Soopa Dental Sticks Puppy

Wist je dat het kauwproces de pijn en pijn die gepaard gaat met tandjes krijgen helpt verlichten? Kokosolie is een superfood dat rijk is aan MCT's, waarvan uit onderzoek is gebleken dat het de hersenkracht van uw puppy een boost geeft, terwijl pompoen een goede bron van vitamine en vezels is om uw puppy gezond en gelukkig te houden.

 

Soopa Puppy Dental Sticks zijn de hypo-allergene, graan vrije traktatie voor de hond die graag kauwt. Deze superfood sticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke banaan en pompoen en zijn de ideale traktatie om de tanden van je pup er net zo schoon uit te laten zien en te laten ruiken als altijd. 

Geschikt voor pups ouder dan 3 maanden, deze vetarme en licht verteerbare sticks zijn vriendelijk voor de buik en smakelijk voor de tong, waardoor ze een uitstekende snack zijn voor tussendoor.

 

Ook geschikt voor oudere honden die moeilijk kunnen kauwen of problemen hebben met hun tanden, omdat de puppy dental stick zachter is dan andere sticks.

 

Ingrediënten: volkoren aardappelmeel, aardappelvezels, plantaardige glycerine (niet-palm), bananenmeel 4%, calciumcarbonaat, pompoenmeel 1,0%, biologische kokosolie 1,5%.

 

Analyse:

(Slechts 73 calorieën per stokje!)

Olie/Vet 2,40%

Ruw eiwit 4,20%

Ruwe celstof 1,20%

As 4.80%

Vocht 15,0%

 

  • 100% Natuurlijke hondensnacks
  • Geen conserveringsmiddelen toegevoegd
  • Gratis verzenden vanaf 30 euro binnen Nederland 
Soopa Dental Sticks Puppy

€ 5,35

  • 0,1 kg
  • Uitverkocht