Terra Canis Golden Paste

De "Gouden Pasta" is een eeuwenoud recept uit de Ayurveda-therapie. De twee superfoods kurkuma en kokosolie zijn de hoofdingrediënten van de gouden pasta. Deze pasta draagt bij aan het ondersteunen van het immuunsysteem en de leverfunctie.

 

Kurkuma wordt beschouwd als een belangrijk genezend kruid in de Ayurvedische therapie en de Chinese gezondheidseducatie. Van de geelgouden knol is bekend dat deze een sterke antioxidant- en immuunversterking heeft en het gezonde celmetabolisme ondersteunt. Stabilisatie van het cholesterolgehalte, verlichting van de lever en bevordering van de spijsvertering zijn verdere prioriteiten in het Kurkuma-onderzoek.

 

Samen met andere natuurlijke ingrediënten zoals waardevolle kokosolie, aloë vera en de vitaminebom Camu Camu, heeft Terra Canis de ayurvedische helende krachten in de "Gouden Pasta" gecombineerd, zodat elke viervoeter kan genieten van de voordelen van het traditionele Ayurveda-recept.

 

 

Samenstelling:
Groentebouillon (68%), kurkuma (18%), kokosolie (11%), aloë vera (0,4%), camu camu (0,4%), peper (0,2%), zonnebloemproteïne, citroenzuur
Conserveermiddel: natriumdisulfiet (0,1 g / kg)

Analyse Eiwit: 1,6%, vetgehalte: 9,4%, ruwe celstof: 0,7%, ruwe as: 0,9%, vocht: 75,6% MJ / kg: 5.3

Voedingsadvies:
Meng goed met het  normale voedsel van de hond eenmaal per dag 2-3 maal per week. Bewaar in de koelkast na opening en gebruik binnen 8 weken.

Geschikt voor alle rassen van alle leeftijden.

Gewicht van de hond / theelepel (TL) per toepassing:
<10 kg / 0,5 theelepel

<20 kg / 1 theelepel

<30 kg / 1,5 tsp

<40 kg / 2 theelepel

Terra Canis Golden Paste

€ 9,95

  • Uitverkocht

Terra Canis - Gewrichten pasta

Terra Canis Pasta voor gewrichten

 

De Pasta voor Gewrichten combineert traditionele natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze een positief effect hebben op het gewrichtsmetabolisme en de productie van gewrichtssmeermiddel. Dit maakt beweging "minder wrijving". De ingesloten duivelsklauw ondersteunt op natuurlijke wijze het bewegingsapparaat. Andere bijzondere ingrediënten zijn collageen en chondroïtine. Beide zijn natuurlijke bouwstenen die in de gewrichten worden aangetroffen.

 

Toepassingsgebieden:

• Voor het bewegingsapparaat

• Voor gezonde gewrichten

• Ter ondersteuning van een gezond bewegingsverloop

 

Voedingssupplement voor honden.

 

Inhoud: 250 ml

Terra Canis gewrichtspasta

€ 13,95

  • Uitverkocht

Terra Canis Kostbare Olie

Terra Canis Gold Rush combineert vijf van de beste oliën in een unieke mix, die een zeer speciale en nieuwe vorm van voedingssupplement voor hondenvoeding biedt. 
Gold Rush is een oliemengsel met veel waardevolle vetzuren. In het bijzonder is de hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren met 68,4% cruciaal omdat ze niet door het lichaam van de hond zelf kunnen worden geproduceerd. Hennepolie bevat 80% eenvoudige en meervoudig onverzadigde vetzuren. In het bijzonder moet de optimale verhouding van omega-6 tot omega-3-vetzuren met 4: 1. Lijnzaadolie bevat ongeveer 56-70% alfa-linoleenzuur, dat het lichaam nodig heeft om vitale omega-6 en omega-3 vetzuren te produceren. Zwarte komijnolie bevat omega-6-vetzuren en de stof thymoquinome, die een ontstekingsremmend effect heeft.

Vetzuurpatroon Gold Rush:

Verzadigde vetzuren: 11,2%

Onverzadigde vetzuren: 20,3%

Meervoudig onverzadigde vetzuren: 68,4%

waarvan omega-3 vetzuren: 25,8%

 

Welke vetzuren waarvoor?

De verzadigde vetzuren geven de hond voornamelijk energie, terwijl de onverzadigde vetzuren het immuunsysteem en de celstructuur ondersteunen. Ze bevorderen zo de afweer van het lichaam, ze ondersteunen ook neurale paden en hersenfuncties. De conditie van vacht en huid evenals het zicht worden ondersteund door mono- en meervoudig onverzadigde vetzuren.

 

Inhoud: 250 ML 
Samenstelling:
Hennepolie (45%), lijnzaadolie (30%), rozenbottelzaadolie (10%), arganolie (10%), zwarte komijnolie (5%)
Analyse: Eiwit: 0,3%, vetgehalte: 96,4%, ruwe celstof: 0,0%, ruwe as: <0,1%, vochtgehalte <0,1% MJ / kg: 34.8

Voedingsadvies: Per 5 kg lichaamsgewicht: 1 theelepel / dag

 

Geschikt voor honden van alle leeftijden / rassen

Terra Canis kostbare olie

€ 15,95

  • Uitverkocht