Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew Pocket Size

Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew Pocket size

 

Churpi is een natuurlijke harde hondensnack gemaakt van Yakmelk uit de Himalaya met een onweerstaanbare smaak. Kaas is voor veel honden de ultieme beloning en zorgt voor urenlang kauw plezier. 100% Natuurlijk en Biologisch, na genoeg geurloos en vrij van gluten, vlees en granen. Ben je op zoek naar een hondenkluif waar je hond even mee zoet is dan is de yak churpi zeer geschikt. Voor honden die snel reageren op andere eiwitten van vlees kan dit ook een perfecte hondenkluif zijn. Hard en smaakvol. 

Churpi is al jaren een zeer populaire hondensnack in Amerika. Churpi Himalayan Canine Treat brengt Churpi exclusief op de Europese markt uit, mogelijk gemaakt door een jarenlange nauwe samenwerking met lokale boeren. 15% van de winst gaat dan ook terug naar lokale projecten in India.

Ingrediënten: yak melk, limoen, zout

 

Hoe wordt een Yak Churpi gemaakt?

Yak melk wordt al eeuwenlang op traditionele wijze gedroogd voor menselijke consumptie. Speciaal voor honden wordt de yak melk extra lang gedroogd zodat jouw hond er lang op kan kluiven. Door dit unieke bereidingsproces is Churpi vrij van chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen en lactose. Glutenvrij , geurloos en een zeer laag vetpercentage maakt deze churpi een ideale kluif. 

Door de grote hoeveelheid aan proteïnen, calcium, zink, sodium, magnesium, vitamine A, B1, B12, C, D, E, K en biotine is het een super gezonde kauw snack voor uw hond. 

 

Het laatste stukje van de Churpi hoeft u niet weg te gooien, je kan dit in de magnetron laten 'ontpoppen' tot een heerlijke en veilige chrispy snack. Een krokante kaas snack niet alleen lekker maar vooral erg knapperig. Als je er kleine stukjes van maakt kan je ze ook gebruiken als trainingssnoepjes. De meeste honden doen veel voor deze beloning. 

Deze crispy snacks zijn ook kant en klaar verkrijgbaar.

 

 

Voor welke honden is de churpi geschikt?

De churpi is zeer geschikt voor honden die graag langer kunnen kluiven, kauwen. Doordat de hond er telkens kleine stukjes af kan bijten duurt het even voor de churpi op is. Let wel altijd op je hond als die aan het kluiven is dat die niet gefrustreerd raakt omdat de kluif voor jouw hond te hard is. Is die te hard dan kan je ook kiezen voor de krokante variant de puffy bar. Dit is een krokante hondensnack van yakmelk. 

Doordat de kaas smaak voor de meeste honden onweerstaanbaar is is dit een zeer geschikte kluif. Ook voor honden die voor de meeste dierlijke eiwitten allergisch zijn. 

 

 

Is de Churpi slecht voor het gebit van je hond?

De churpi is niet geschikt voor pups want dan is de churpi te hard. Heeft je hond al zijn volwassen tanden en kiezen en kauwt die beheerst dan is de churpi geschikt. Is jouw hond een erg fanatieke kluiver dan is een stuk huid meer geschikt. Leer je hond kennen en de manier waarop je hond kauwt/kluift. Je ziet dan snel genoeg of je hond deze kluif lekker vindt of dat de churpi niet geschikt is. Kies de juiste maar voor jouw hond. 

 

Churpi is verkrijgbaar in 4 verschillende formaten.

M: ongeveer 15 cm lang en weegt ongeveer 100 gram per stuk. Ideaal voor honden tot 10 kg.

L: ongeveer 18 cm lang en weegt ongeveer 150 gram per stuk. Ideaal voor honden tot 20 kg.

XL: ongeveer 19 cm lang en weegt ongeveer 220 gram per stuk. Ideaal voor honden vanaf 20 kg.

 

Pocket Size: 1 reep van 6 cm en een gewicht van ongeveer 50 gram.

 

LET OP; laat uw hond onder toezicht kauwen en zorg voor vers drinkwater

  • 100% natuurlijke snacks
  • Geen conserveringsmiddelen toegevoegd
  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
Churpi pocket size

€ 5,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen