Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew Pocket Size

Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew Pocket size

 Churpi is een natuurlijke harde hondensnack gemaakt van Yakmelk uit de Himalaya met een onweerstaanbare smaak.

Zorgt voor veel kauw plezier.

100% Natuurlijk en Biologisch.

Nagenoeg geurloos en vrij van gluten, vlees en granen.

Churpi is al jaren een zeer populaire hondensnack in Amerika. Churpi Himalayan Canine Treat brengt Churpi exclusief op de Europese markt uit, mogelijk gemaakt door een jarenlange nauwe samenwerking met lokale boeren. 15% van de winst gaat dan ook terug naar lokale projecten in India.

Ingrediënten: yak melk, limoen, zout

Yakmelk wordt al eeuwenlang op traditionele wijze gedroogd voor menselijke consumptie. Speciaal voor honden wordt de yakmelk extra lang gedroogd zodat uw hond er lang op kan kluiven. Door dit unieke bereidingsproces is Churpi vrij van chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen en lactose. Ook bevat Churpi een zeer laag vetpercentage.

Door de grote hoeveelheid aan proteinen, calcium, zink, sodium, magnesium, vitamine A, B1, B12, C, D, E, K en biotine is het een super gezonde kauwsnack voor uw hond. 

Churpi Original is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. 

  • Medium : 1 Churpi reep van ±15 cm lang met een gewicht tussen de 70 en 100 gram per stuk. Ideaal voor honden tot 10 kg
  • Large: 1 Churpi reep van ±15/18 cm lang met een gewicht tussen de 100 en 150 gram per stuk. Ideaal voor honden tot 20 kg.
  • XL : 1 Churpi reep met een lengte van ±15/18 cm met een gewicht tussen de 200 en 230 gram. Perfect voor honden boven de 20 kg. 
  • XXL 1 churpi reep met een lengte van ±15-18 cm met een gewicht tussen de 230 en 260 gram. Perfect voor de honden die van een uitdaging houden. 

- Pocket Size: 2 repen  van  ± 5/6 cm en een gewicht tussen de 30 en 50 gram

Het laatste stukje van de Churpi hoeft u niet weg te gooien. U kunt dit in de magnetron laten 'ontpoppen' tot een heerlijke en veilige Chrispy snack. Deze Crispy Snacks zijn ook kant en klaar verkrijgbaar.

LET OP: laat uw hond altijd onder toezicht kauwen en zorg voor voldoende vers drinkwater.

  • 100% Natuurlijke hondensnacks
  • Geen conserveringsmiddelen toegevoegd
  • Gratis verzenden vanaf 50 euro in Nederland.
Churpi pocket size

€ 5,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen