Bone & Broth is producent van heerlijke zelfgemaakte botten bouillons.

Vanuit het groene land van Dorset aan de zuidkust van Engeland produceert Boil & Broth heerlijke zelfgemaakte botten bouillon in hun fabriek in North Dorset. Het bedrijf werd geïnspireerd door Rachel Down, nadat ze ontdekte dat de producten die ze maakte, hielpen om Candida-overgroei tegen te gaan, een aandoening waar ze al drie jaar aan leed. Na vele bezoeken aan de huisarts ontdekte Rachel een gezondere en natuurlijke manier om zichzelf te genezen, dus richtte ze haar aandacht op haar dieet.

Met een bijzondere focus op darmgezondheid, is Boil & Broth nu gepassioneerd om mensen bewust te maken van waarom het hebben van een gezonde darmflora voor mensen en huisdieren het immuunsysteem kan verbeteren en u kan helpen langer en gezonder te leven.

Boil & Broth is de eerste fabrikant van botten bouillon in het Verenigd Koninkrijk die een dubbele licentie heeft verkregen om zowel voor mens als huisdier te produceren. De botten bouillons van Bone & Broth hebben bewezen resultaten bij het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van het darm microbioom bij honden en andere dieren.

Alle bouillons zijn gemaakt met behulp van antibiotica- en hormoonvrije botten die in Dorset lokaal worden ingekocht. Boil & Broth kookt de botten bouillon voor huisdieren op precies dezelfde manier als voor mensen, wat betekent dat het van hoge kwaliteit is en uitstekende darm genezende resultaten heeft.

  • Geproduceerd in Engeland met lokale grondstoffen
  • Productiefaciliteit en grondstoffen geschikt voor menselijke consumptie
  • Antibiotica- en hormoonvrij
  • Hoog eiwit en collageen gehalte
  • Uitstekende darm genezende resultaten

Per 35 gram € 17,25

Per 35 gram € 17,25

Per 330 ml € 4,25

Per 35 gram € 22,65

Per 35 gram € 17,25

Per 35 gram € 17,25

Per 35 gram € 17,25