Koffieboom wortel, olijfboom kauw stok en ebony kauw stok

 Koffie boomwortel

De koffie boomwortel zorgt voor natuurlijk kauw plezier. Het is niet alleen een heerlijke, maar ook gezonde kluif voor je hond. Want kauwen reinigt het gebit van je viervoeter én zorgt ervoor dat de hersenen het ‘geluksstofje’ endorfine afscheidt. De kluif splintert moeilijk. En wat loskomt, zijn vezels die de darmen ook nog even extra aan het werk zetten.  

De kluif is gemaakt van koffieboom hout in Vietnam. De boeren daar verdienen zo in het natte seizoen net wat extra en hoeven het restafval dus niet meer te verbranden. De kluif is calorie- en cafeïnevrij.

De koffie boomwortel; het natuurlijke kauw plezier, voor binnen en buiten.

 

Olijfboom kauw stok en wortel

100% natuurlijke kauw snack uit Spanje gemaakt van de tak van de olijfboom. Deze kauw stok is eerst in een bad van olijfolie gelegd waardoor de olie ook in het hout is getrokken.  De olijfolie is goed voor huid en vacht en geeft een heerlijke smaak.

 

Deze kauw wortel bevat geen toevoegingen en is daardoor uitermate geschikt voor gevoelige honden en honden met een graan-of glutenallergie.

Deze natuurlijke tandenborstel splintert niet en staat garant voor urenlang kauw plezier.

Geschikt voor honden in elke levensfase en voor dagelijks gebruik.

Laat je hond alleen onder toezicht kauwen / kluiven.

 

Ebony kauw stok

Deze kauw stok is van hard hout met 2 kleuren. Het hout is eerst in een bad van olijfolie gelegd waardoor deze kluif een geweldige smaak krijgt voor je hond.   

 

Wine Wood

Wine wood hondenkluiven zijn gemaakt van 100% hout. Ideaal voor honden die gek zijn op een houten stok. Sleept jouw hond graag stokken mee naar huis? Dan is dit de oplossing. Wine Wood is de perfecte hondenkluif als je hond gek is op hout. Je hond kan ermee spelen maar ook lekker op kauwen. Wine wood is de meest zachte houtsoort van alle hondenkluiven van hout. Het heeft een licht zoete smaak en daarom ook geschikt voor honden die normaal niet zo gek zijn op hout. 

Vanaf € 8,95

Vanaf € 8,95

Vanaf € 6,95

Per stuk vanaf € 10,95

Vanaf € 5,75