K9 Training

Voordat ik begon met K9 Training heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Hiermee kan ik geweldige hondentrainingen verzorgen. 

Mijn doel is om op een leuke manier laten zien hoe je je hond kan trainen en dat je hond graag dingen met je doet. Ook leer je je hond kennen op een andere manier. 

Tijdens de lessen werk ik voornamelijk met spelletjes. Door de spelletjes leren baas en hond anders kijken naar bepaalde situaties en wordt trainen leuk voor baas en hond. 

De communicatie tussen baas en hond verbetert en daardoor ook het vertrouwen. 

Werken aan zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, stressbestendigheid, aanpassingsvermogen, doorzettingsvermogen en mentale flexibiliteit. Om de hond een optimistische kijk op de wereld te geven zodat nieuwe situaties makkelijker te handelen zijn. 

 

De trainingen zijn voor elke hond toegankelijk, dit ook omdat ik elke hond andere oefeningen geef. Gericht trainen op wat jij graag anders wil. Zo kan het ook zijn dat er verschillende leeftijden in een groep (max 3 honden) zitten. Dit geeft geen problemen qua trainen. Iedere hond traint op zijn eigen tempo, de een leert snel de ander is wat speelser en doet er iets langer over. Dit is geen probleem. Doordat ik de oefeningen kan aanpassen traint iedere hond gericht en op zijn/haar tempo. 

 

Wil je meer weten? Kijk op onze site www.k9-training.nl 

Onze trainingen zijn binnen dus we kunnen het hele jaar trainen. Wil je mee doen? Maak dan een afspraak voor een proefles.