K9 Training

Naast de voeding en snacks voor honden heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Zo ook om honden te kunnen trainen. 

 

Ik geef verschillende lessen hondentraining. De lessen zijn leuk en afwisselend. Mijn doel is om hond en baas te helpen om de band te verbeteren en dat ze elkaar beter begrijpen. Werken aan zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, stressbestendigheid, aanpassingsvermogen, doorzettingsvermogen en mentale flexibiliteit. Om de hond een optimistische kijk op de wereld te geven zodat nieuwe situaties makkelijker te handelen zijn. 

 

De trainingen zijn voor elke hond toegankelijk, dit ook omdat ik elke hond andere oefeningen geef. Gericht trainen op wat jij graag anders wil. Zo kan het ook zijn dat er verschillende leeftijden in de groep zitten. Dit geeft geen problemen qua trainen. Iedere hond traint op zijn eigen tempo, de een leert snel de ander is wat speelser en doet er iets langer over. Dit is geen probleem. Doordat ik de oefeningen kan aanpassen traint iedere hond gericht en op zijn/haar tempo. 

 

Wil je meer weten? Kijk op onze site www.k9-training.nl 

Onze trainingen zijn binnen dus we kunnen het hele jaar trainen. Wil je mee doen maak dan een afspraak voor een proefles.