K9 Snacks, natuurlijke snacks

 

 K9 snacks is ontstaan uit de passie voor onze honden om ze gezond te laten snacken. Al sinds 2000 hebben we samen honden en daardoor ook altijd bezig met de vraag welke voeding en snacks nu wel goed zijn en wat is het beste voor ze. 

Sinds 2015 ben ik begonnen met een webshop met natuurlijke snacks, hondenkluiven en beloningssnoepjes. Ik ben klein begonnen en in de loop van de jaren is er steeds meer bijgekomen. Inmiddels zijn we een van de grootste webshops gespecialiseerd in hondensnacks. Meer dan 300 verschillende producten om je hond te laten kluiven, snacken.

Ons testteam bestaat uit onze eigen honden (rhodesian ridgebacks Ivy (8) Enzo (7) Cleo (2) en  Hayley (4) onze dwerg teckel) die graag mee helpen uit te zoeken welke snacks de moeite waard zijn. 

 

In ons assortiment hebben we natuurlijk gedroogde snacks die zoveel mogelijk uit Europa komen. 

 

Het maakt niet uit wat voor hond je hebt, voor elke hond is er wel iets lekkers. Groot of klein, een snack/kluif waar ze lang of juist wat korter mee doen. Bij K9 Snacks hebben we het. Weet je niet waar je moet zoeken stuur dan een mail dan help ik je om een persoonlijk pakket samen te stellen voor je hond. 

 

Ook voor het trainen van honden hebben we beloningssnoepjes of trainers genoeg. Zelfs voor honden met een allergische reactie op de meest voorkomende dierlijke eiwitten hebben we snoepjes. Plantaardig of juist een dierlijk eiwit zoals kameel, struisvogel of kangoeroe die niet vaak voorkomt in het hondenvoer. 

Volgt je hond een eliminatiedieet dan hebben we vast de smaak in ons assortiment die je hond wel mag. Twijfel je dan help ik je graag verder. 

 

 

 

We bezorgen gratis boven de € 50,00 euro , onder de € 50,00 euro rekenen we € 6,50 euro verzendkosten binnen Nederland. 

Voor verzending naar België hebben we verzendkosten van € 8,85, boven de €95 euro wordt het gratis verzonden. (Tot 15 kilo) 

 

Heeft u nog vragen dan kunt u ons bereiken via het contactformulier, e-mail: info@k9snacks.nl en uiteraard is een belletje ook welkom! 

Contact

Email: info@k9snacks.nl
Tel: 0031 6 4225 1552

 

Postadres:

K9 Snacks

Burgemeester Hommesstraat 21
4112 LW, Beusichem, Gelderland, Nederland

 

Afhalen: (Uitsluitend op afspraak)

Beijerdstraat 34

4112 NE, Beusichem

K9 Snacks