Churpi, de kaas staaf voor je hond

Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chews

 

Churpi is een natuurlijke harde hondensnack gemaakt van Yakmelk uit de Himalaya met een onweerstaanbare smaak.Voor urenlang kauw plezier. 100% Natuurlijk en Biologisch, na genoeg geurloos en vrij van gluten, vlees en granen.

Churpi is al jaren een zeer populaire hondensnack in Amerika. Churpi Himalayan Canine Treat brengt Churpi exclusief op de Europese markt uit, mogelijk gemaakt door een jarenlange nauwe samenwerking met lokale boeren. 15% van de winst gaat dan ook terug naar lokale projecten in India.

Ingrediënten: yak melk, limoen, zout

Yak melk wordt al eeuwenlang op traditionele wijze gedroogd voor menselijke consumptie. Speciaal voor honden wordt de yak melk extra lang gedroogd zodat uw hond er lang op kan kluiven. Door dit unieke bereidingsproces is Churpi vrij van chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen en lactose. Ook bevat Churpi een zeer laag vetpercentage.

Door de grote hoeveelheid aan proteïnen, calcium, zink, sodium, magnesium, vitamine A, B1, B12, C, D, E, K en biotine is het een super gezonde kauw snack voor uw hond. 

 

Het laatste stukje van de Churpi hoeft u niet weg te gooien, je kan dit in de magnetron laten 'ontpoppen' tot een heerlijke en veilige chrispy snack. Deze crispy snacks zijn ook kant en klaar verkrijgbaar.churpi, kaasstaaf

Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew Medium 

per stuk (100 gram) € 6,95

churpi , kaasstaaf

Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew Large

per stuk (150 gram) € 9,95


churpi, kaasstaaf

Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew XL

per stuk (220 gram) € 12,95

churpi

Churpi Himalayan Yak Cheese Dog Chew 

Pocket size 6 cm € 5,00

gepofte kaasstaaf, puffy bars

Dogsee Chew Puffy Bars

Per 70 gram € 7,95

beloningssnoepjes gepofte kaas, churpi

Per 70 Gram € 7,95