Dog Suppy Anti Stress & Angst

Alles begint met het waarnemen van de klachten. Herken je één van de volgende symptomen bij je hond?

Overmatig blaffen of huilen
Agressief gedrag
Trillen of beven
Verstoppen of ontwijkend gedrag
Overmatig likken of kauwen
Onrustig zijn
Eenzaamheid
Overmatig hijgen of speekselen
Onzindelijkheid
Slechte nachtrust

Dan zal deze formule je hond zeker terug meer levensvreugde gaan bezorgen.

Tryptofaan: een aminozuur dat de productie van serotonine in de hersenen stimuleert. Serotonine is een neurotransmitter die de gevoelens van ontspanning en welzijn bevordert. Op die manier helpt het om stress en angst te verminderen.

Magnesium: we werken met magnesiumbisglycinaat omdat dit de best opneembare vorm is. Magnesium is betrokken bij verschillende biochemische processen in het lichaam, waaronder de regulatie van neurotransmitters en de reactie op stress. Het helpt om de spieren te ontspannen en angstsymptomen te verminderen.

Melissa Officinalis (citroenmelisse) bevat actieve verbindingen zoals flavonoïden, polyfenolen en terpenen die helpen bij het verminderen van stress en angst. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor het dus zorgt voor het verminderen van angst en het bevorderen van ontspanning.

Passiflora Incarnata: deze bevat verschillende bioactieve stoffen, zoals flavonoïden en alkaloïden, die een ontspannend effect hebben op het centrale zenuwstelsel. Het helpt bij het verminderen van angstgevoelens, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van slaapkwaliteit. Het kan ook de activiteit van bepaalde neurotransmitters zoals GABA moduleren, wat een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel

B-vitamines: deze helpen bij de productie van neurotransmitters en de energieproductie in het lichaam

Hydrolisaat van melkeiwit: Het is een bioactief peptide afgeleid van melkeiwit dat GABA stimuleert. GABA is een neurotransmitter die een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel.

Pre - Pro & postbiotica. Omdat een gezonde darmflora een cruciale rol speelt bij de regulatie van stress & angst hebben we deze ook toegevoegd aan deze formule. Dit is ongezien in de markt op dit moment. Ze ondersteunen een gezonde darmmicrobiota die de productie van neurotransmitters zoals serotonine kan beïnvloeden. Dit is de meest krachtige formule op de markt aanwezig

Verkrijgbaar bij dierenartsen en goedgekeurd door nutrionisten

Super smakelijke snoepjes en makkelijk te serveren

Vermindering van stress & angst

Verbetering van de slaapkwaliteit

 

Let op:  zorg voor vers drinkwater 

 

100% Natuurlijke hondensnacks

Geen conserveringsmiddelen toegevoegd

Gratis verzenden vanaf 50 euro binnen Nederland

Dog Suppy Anti Stress&Angst

€ 32,40

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen