Dog Suppy frisse adem & gezond gebit

Alles begint met het waarnemen van de klachten. Herken je één van de volgende symptomen bij je hond:
Slechte adem
Rood of ontstoken tandvlees
Tandplak & tandsteen
Verlies van eetlust
Verandering kauwgewoonten
Verandering in gedrag tijdens het eten
Overmatig speekselen
Losse tanden
Knarsen met de tanden

Dan zal deze unieke samenstelling je hond zeker terug meer levensvreugde gaan bezorgen:

Het supplement is opgebouwd uit 4 delen die gaan samenwerken en elkaar versterken.

1) Ascophylum Nodosum. Deze alg is rijk aan zeer veel vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren met talrijke voordelen. De grootste meerwaarde van deze alg is het vermogen om de samenstelling van het speeksel te veranderen waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Tandplak wil je zeker voorkomen omdat deze vol zit met bacteriën die ontstekingen kunnen veroorzaken. Het is daarnaast ook een bron van jodium, dit heeft een invloed op de gezondheid van tandglazuur, wat essentieel is voor het voorkomen van tandbederf. De bruine alg is ook een bron van anti-oxidanten zoals carotenoïden en flavonoïden die helpen bij het bestrijden van oxidatieve stress en ontstekingen, wat belangrijk is bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen.

2) Darmgezondheid. Omdat de gezondheid van de darm in verband staat met de gezondheid in de mond, hebben we hier ook de nodige aandacht aan besteed om het product zo nog beter en unieker te maken ten opzichte van alle andere producten die in de markt aanwezig zijn. Voor de darmgezondheid maken we hier een combinatie van prebiotica, probiotica en clinoptiloliet.

3) Natuurlijke kruiden waaronder eucalyptus, punica granatum (granaatappel) en mentha piperita poeder. Eucalyptus zal helpen bij het bestrijden van schadelijke bacteriën in de mond, verminderen van ontstekingen en het bevorderen van een goede algemene mondhygiëne. Granaatappel zorgt voor minder ontstekingen, maar zal ook het tandvlees gaan ondersteunen. De menta piperita zal tot slot zorgen voor een frisse adem. Daarnaast zal het ook de speekselproductie stimuleren waardoor slechte bacteriën ook worden weggespoeld. Het heeft daarnaast ook ontstekingsremmende eigenschappen. Het heeft een verkoelende werking die zorgt voor verlichting van mondpijn.

4) Tot slot bevat dit supplement een krachtig natuurlijk anti-oxidant. Deze is belangrijk voor het bestrijden van oxidatieve stress, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en zorgt voor een ondersteuning van het immuunsysteem. Het is ook betrokken bij het energiemetabolisme van cellen waardoor het een rol speelt bij het herstel van tandvleesweefsel.

Verbeterde kwaliteit van leven door het verminderen van ongemakken in de mond bij je hond

Aanbevolen product door dierenartsen en goedgekeurd door nutritionisten

Geschikt voor langdurig gebruik: het product kan veilig en effectief worden gebruikt voor langere tijd, wat belangrijk is voor honden die dagelijks ondersteuning nodig hebben.

Heel gemakkelijk te serveren!

 

Natuurlijke hondensnacks

Geen conserveringsmiddelen toegevoegd

Gratis verzenden vanaf 50 euro binnen Nederland

Dog Suppy frisse adem & gezond gebit

€ 26,80

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen