Dog Suppy Probiotica Forte met Kip

Alles begint met het waarnemen van de klachten. Herken je één van de volgende symptomen bij je hond:

 • Diarree
 • Constipatie
 • Winderigheid
 • Spijsverteringsproblemen- Buikpijn/krampen
 • Problemen na langdurige antibioticabehandeling
 • Braken
 • Onregelmatige ontlasting
 • Ongewenst gewichtsverlies
 • Stinkende ontlasting
 • Onverteerde ontlasting
 • Krabben, jeuk,.. --> Dit product zal hier zeker ook bij helpen. Maar om het nog beter aan te pakken hebben we hiervoor een variant Dogsuppy Probiotica forte Anti-Jeuk, die met een aantal unieke grondstoffen nog veel meer inspeelt op dit probleem.

Wat zit er in de Probiotica Forte snoepjes?

De basis voor dit product is de combinatie van probiotica, prebiotica, parabiotica en postbiotica. Dit is ongezien en heel uniek in de markt.

- Probiotica. Dit zijn de goede bacteriën op zich die we gaan toevoegen aan de darm zodat deze in overtal zijn, waardoor ze de slechte bacteriën 'naar buiten kunnen duwen'. De darm is bewoond door goede en slechte bacteriën, door goede bacteriën toe te voegen duwen we de slechte bacteriën naar buiten. Hier wordt gewerkt met een combinatie van 3 soorten probiotica: enterococcus faecium, lactobacillus acidophillus en bacillus subtilis. Elk van deze 3 hebben een iets andere werking om zo de gezondheid van je hond optimaal te bevorderen.

- Prebiotica. Dit is voeding voor de goede bacteriën. Dus in eerste instantie gaan we goede bacteriën toevoegen, maar om de werking nog te verbeteren gaan we ook voeding voor de goede bacteriën gaan toevoegen waardoor de goede bacteriën nog meer in overtal aanwezig zijn. Er zijn verschillende bronnen van prebiotica die allemaal iets anders werken, ook hier hebben we een combinatie gemaakt van 3 vormen: FOS(fructo-oligosacchariden), MOS(mannan-oligosacchariden) en GOS(galacto-oligosacchariden). Deze stoffen worden niet verteerd in de dunne darm, maar bereiken de dikke darm waar ze beschikbaar zijn voor de darmbacteriën (er worden dan korte-keten vetzuren, enzymen, peptiden en andere bioactieve verbindingen gevormd).

- Postbiotica. Met postbiotica is bovenstaand proces eigenlijk al uitgevoerd onder geconditioneerde omstandigheden(fermentatie). Het grote verschil met prebiotica is dus dat we op voorhand weten welke gunstige stoffen we gaan toevoegen aan de darm. Bij een darm die uit balans is, is het dus een grote meerwaarde om naast prebiotica dus ook postbiotica te gaan gebruiken.

- Parabiotica: dit is een vorm van probiotica, met dat verschil dat probiotica levend zijn en dat parabiotica dode bacteriën zijn. Parabiotica zijn dus een pak stabieler in vergelijking met probiotica. Maar het is vooral belangrijk omdat beide synergetisch gaan werken en dus elkaars werking enorm versterken.

Naast deze unieke combinatie van bovenstaande 4 producten hebben we het product nog versterkt door het gebruik van:

1) Clinoptiloliet. Dit is een natuurlijk mineraal met unieke eigenschappen voor een gezonde darmfunctie. Het werkt als een natuurlijke darmreiniger, absorbeert schadelijke stoffen en scheidt deze uit. Verder ondersteunt het ontgifting, bevordert het de opname van voedingstoffen maar is het vooral een waardevolle aanvulling op de probiotica om de werking te gaan versterken.

2) Glutamine. Dit is een aminozuur die super belangrijk is voor de integriteit van de darm te behouden. Daarnaast is het ook essentieel voor het behoud van gezonde darm- en maagslijmvliezen. Verder kan het ook darmcellen herstellen. Samen met zink kan het ook helpen bij het herstel van een leaky gut.

3) Zinkglycinaat. Dit is de best opneembare vorm van zink (door het binden met glycine). Zink helpt bij het herstellen van de darm, maar is vooral ook een heel belangrijke co-factor van tal van enzymen die betrokken zijn bij spijsverteringsprocessen. Samen met glutamine werkt het bij het herstel van een leaky gut.

4) Psyllium. Dit bevat oplosbare vezels die de ontlasting gaan verzachten en op die manier zorgen voor een regelmatige stoelgang. Daarnaast zorgt het ook voor de opname van toxines en verwijdert het deze uit het lichaam.

100% natuurlijk
De meeste klanten zien binnen 3 tot 5 weken een positief resultaat
Ondersteunt de darmgezondheid en het immuunsysteem
3 miljard pre- & probiotica per snoepje
Geschikt voor langdurig gebruik, veilig en effectief voor honden die dagelijkse ondersteuning nodig hebben
Smakelijke snoepjes in hartvorm, gemakkelijk te serveren

Dit supplement is ontwikkeld door ervaren nutritionisten in een FAVV gecertificeerde omgeving. Je krijgt een 60 dagen tevredenheidsgarantie.

Let op:  zorg voor vers drinkwater 

 

100% Natuurlijke hondensnacks

Geen conserveringsmiddelen toegevoegd

Gratis verzenden vanaf 50 euro binnen Nederland

 

Dog Suppy Probiotica Forte met Kip

€ 32,40

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen