Dog Suppy Puppy Probiotica

Dit supplement is speciaal ontwikkeld om je puppy vanaf de eerste levensfase optimaal te ondersteunen. Concreet kun je rekenen op volgende positieve bijdragen:

Darmgezondheid: de combinatie van prebiotica, probiotica, parabiotica en postbiotica zullen zorgen voor een optimale darmgezondheid. Dit is super belangrijk voor puppy's aangezien dit nog in volle ontwikkeling is.
Immuniteit: er wordt gewerkt met colostrum wat bekend is voor zijn immuunondersteunende eigenschappen. Het helpt bij het versterken van het immuunsysteem van puppy's, waardoor ze beter bestand zijn tegen ziekten.
Ontwikkeling van botten en tanden: door het gebruik van vitaminen en mineralen, zoals calcium en vitamine D, zorgen we voor een gezonde ontwikkeling van botten en tanden.
Vacht- en huidgezondheid: er wordt gebruik gemaakt van visolie, wat rijk is aan omega-3 vetzuren. Dit is gunstig voor de vacht- en huidgezondheid van puppy's, waardoor hun vacht glanzend blijft.
Algemene groei en ontwikkeling: de uitgebalanceerde mix van vitaminen en mineralen in dit supplement is cruciaal voor de algehele groei en ontwikkeling van puppy's, met name tijdens de belangrijke groeifasen.
Energie en vitaliteit: de toevoeging van vitaminen en mineralen zal bijdragen aan de algehele energie en vitaliteit van puppy's. Hierdoor kunnen ze actiever en speelser zijn.
Eetlust en smaak: door een goede darmgezondheid zal de eetlust van je hond worden gestimuleerd.

Verbeterde kwaliteit van leven voor je hond door het optimaal ondersteunen vanaf de eerste levensfase.

Aanbevolen product door dierenartsen en goedgekeurd door nutritionisten.

Geschikt voor langdurig gebruik: het product kan veilig en effectief worden gebruikt voor langere tijd.

Super smakelijke snoepjes en heel gemakkelijk te serveren!

Om de gezondheid van je hond blijvend te ondersteunen kun je na 4 - 6 maanden overgaan op onze 'gewone' probiotica forte variant.

Let op:  zorg voor vers drinkwater 

 

100% Natuurlijke hondensnacks

Geen conserveringsmiddelen toegevoegd

Gratis verzenden vanaf 50 euro binnen Nederland

Dog Suppy Puppy Probiotica

€ 32,40

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen